4. srpen 2025
4
srpen

CZ-SK webinář k přípravě projektů do výzvy EEI 2025

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/1293/cz-sk-webinar-k-priprave-projektu-do...

CZ-SK webinář k přípravě projektů do výzvy EEI 2025

logo

Akce TC Praha

Soubory:

 

2025-09-04 program CZ-SK webinář výzva EEI 2025.pdf

Sdílet akci na sociální sítě:

Kdy:

04.09.2025 9:30 - 12:00

Kde:

online Bratislava a Praha

Registrace:

https://geform.tc.cz/WEBINAR_EEI2025

Technologické centrum Praha a Národná kancelária Horizontu CVTI SR společně organizují webinář k přípravě projektů do výzvy European Excellence Initiative (EEI) 2025, a to dne 4. září 2025 od 9:30 do 12:00 hod. Na akci budou představeny výstupy dvou předchozích výzev, tři úspěšné projekty z výzvy EEI 2023, nejčastější komentáře hodnotitelů, detailně pak výzva 2025 a možnost využít službu na pre-screening návrhů projektů. Návrh programu je přiložen.

Pořadatel: TC Praha

E-mail na pořadatele: voseckova@tc.cz

Telefon na pořadatele: +420 606 062 739

4. srpen 2025
4
srpen

dTest: Test nanuků 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/dtest-test-nanuku-2025/ Vydáno: 4. 8. 2025 Autor: dTest https://bezpecnostpotravin.cz/files/2025/08/nanuky_dTest_8_2025-300x107.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2025/08/nanuky_dTest_8_2025-768x274.jpg 768w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2025/08/nanuky_dTest_8_2025.jpg 1054w" alt="" width="1024" height="365" class="wp-image-85753" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom; color: rgb(150, 92, 6); contain-intrinsic-size: 3000px 1500px;" loading="lazy" decoding="async" /> Spotřebitelská organizace dTest publikovala článek „Test nanuků 2025“ v novém čísle časopisu dTest 8/2025. Coby téma srpnového testu jsme si vybrali těžkou váhu mezi zmrzlinami – nanuk Magnum. Nečekejte však bádání nad jedním výrobkem. Magnum totiž vytvořilo specifický styl nanuku, který napodobuje celá řada jiných výrobců. Do laboratoře jsme proto vyslali originál spolu s jím inspirovanými zmrzlinami, abychom zjistili, jak se liší jejich kvalita. Výsledky nás překvapily, protože přední místa tabulky patří nanukům řetězcových značek. Občas se jednomu výrobku podaří vytvořit sam ...

4. srpen 2025
4
srpen

Odborný kurz: ZÁKLADY AI: Jak využít generativní umělou inteligenci v potravinářství

https://bezpecnostpotravin.cz/odborny-kurz-zaklady-ai-jak-vyuzit-generativni-umelou-inteligenci-v-potravinarstvi/

Vydáno: 4. 8. 2025
Autor: Centrum zemědělsko-potravinářského výzkumu a inovací
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2025/08/kurz_Zaklady-AI-300x112.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2025/08/kurz_Zaklady-AI-768x287.jpg 768w" alt="" width="934" height="349" class="wp-image-85736" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom; contain-intrinsic-size: 3000px 1500px;" loading="lazy" decoding="async" />

Vstupte do světa umělé inteligence a zjistěte, jak generativní AI posouvá vývoj potravin, optimalizuje procesy a podporuje marketing. Provedeme vás od základních principů až po praktické ukázky, které si sami vyzkoušíte. Objevte nové nástroje, naučte se klíčové koncepty a využijte AI v každodenní praxi.

Kdy: 16. září 2025 
Místo: Potravinářská komora ČR, Počernická 96/272, 108 03 Praha Malešice
Přednášející:
 Magdaléna Hrubá

Zdroj: PK ČR