Konference

Publikace

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

25
leden

VELETRH DOTAČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ A PODPORY PODN...

https://www.tacr.cz/nova-pravidla-povinne-publicity-projektu-podporenych-ta-cr/ V Techn ... [číst dál]
25. leden 2023
25
leden

Ministr zemědělství Nekula chce, aby řetězce...

  https://www.bezpecnostpotravin.cz/ministr-zemedelstvi-nekula-chce-aby-retezce-vys ... [číst dál]
25. leden 2023
25
leden

V kontrolách provozoven stravovacích služeb p...

  Vydáno: 25.1.2023   Autor: HSHMP Výsledek kontrol Hygienické stanice hl ... [číst dál]
25. leden 2023
24
leden

Stanovisko MZe (SZPI a SVS) ve věci označován...

  https://www.bezpecnostpotravin.cz/stanovisko-mze-(szpi-a-svs)-ve-veci-oznacovani- ... [číst dál]
24. leden 2023
24
leden

Hlavní zlo jsou cukry, zdravé tuky nevadí

https://www.bezpecnostpotravin.cz/hlavni-zlo-jsou-cukry-zdrave-tuky-nevadi.aspx   ... [číst dál]
24. leden 2023
24
leden

Mimořádné veterinární opatření k tlumení afri...

  https://www.bezpecnostpotravin.cz/mimoradne-veterinarni-opatreni-k-tlumeni-africk ... [číst dál]
24. leden 2023
23
leden

Pásmo kolem místa nálezu divočáků nakažených...

https://www.bezpecnostpotravin.cz/pasmo-kolem-mista-nalezu-divocaku-nakazenych-africkym-mo ... [číst dál]
23. leden 2023
23
leden

Hlášení v systému RASFF: 2. týden 2023

https://www.bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-2-tyden-2023.aspx   Vydá ... [číst dál]
23. leden 2023
23
leden

Vztah mezi omega-3 indexem a hyperglykémií v...

  https://www.bezpecnostpotravin.cz/vztah-mezi-omega-3-indexem-a-hyperglykemii-v-z ... [číst dál]
23. leden 2023
23
leden

Africký mor prasat – aktuální informace k 20....

  https://www.bezpecnostpotravin.cz/africky-mor-prasat-aktualni-informace-k-20-1-20 ... [číst dál]
23. leden 2023
20
leden

Pozvánka na Biofach 2023

  https://eagri.cz/public/web/mze/zemedelstvi/ekologicke-zemedelstvi/aktualni-tema ... [číst dál]
20. leden 2023
20
leden

Konference Živá krajina - zdravá půda

  https://eagri.cz/public/web/mze/ministerstvo-zemedelstvi/akce-mze/konference-ziva ... [číst dál]
20. leden 2023
20
leden

Manažerský večer zemědělců, potravinářů, venk...

  https://eagri.cz/public/web/mze/venkov/akce/regionalni-site-csv/region-severovyc ... [číst dál]
20. leden 2023
20
leden

Hlášení v systému RASFF: 1. týden 2023

  https://www.bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-1-tyden-2023.aspx Or ... [číst dál]
20. leden 2023
20
leden

Vyzrálé maso není rizikovější než čerstvé

https://www.bezpecnostpotravin.cz/vyzrale-maso-neni-rizikovejsi-nez-cerstve.aspx Vědecké ... [číst dál]
20. leden 2023
19
leden

Letenské prase 2023: Zažijte atmosféru staroč...

  https://www.bezpecnostpotravin.cz/letenske-prase-2023-zazijte-atmosferu-staroces ... [číst dál]
19. leden 2023
19
leden

Přednáška na téma Nealkoholická piva

  https://www.bezpecnostpotravin.cz/prednaska-na-tema-nealkoholicka-piva.aspx Ak ... [číst dál]
19. leden 2023
19
leden

Nové potravinářské předpisy EU – prosinec 202...

  https://www.bezpecnostpotravin.cz/nove-potravinarske-predpisy-eu-prosinec-2022.a ... [číst dál]
19. leden 2023
19
leden

Ptačí chřipka v ČR; aktuální informace 2023

https://www.bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-v-cr-aktualni-informace-2023.aspx Aktuál ... [číst dál]
19. leden 2023

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.