Konference

Publikace

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

17
květen

Hlášení v systému RASFF: 18. týden 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-18-tyden-2024/ Vydáno: 17. 5. 2024 ... [číst dál]
17. květen 2024
17
květen

SVS zveřejnila Zprávu o činnosti v oblasti oc...

https://bezpecnostpotravin.cz/svs-zverejnila-zpravu-o-cinnosti-v-oblasti-ochrany-zdravi-zv ... [číst dál]
17. květen 2024
17
květen

Jak poznáte kvalitu? Snadno!

https://bezpecnostpotravin.cz/jak-poznate-kvalitu-snadno/ Vydáno: 17. 5. 2024 Autor: Ak ... [číst dál]
17. květen 2024
16
květen

Pozvánka na webinář u příležitosti Světového...

https://bezpecnostpotravin.cz/pozvanka-na-webinar-u-prilezitosti-svetoveho-dne-bezpecnosti ... [číst dál]
16. květen 2024
16
květen

Pozvánka na seminář: Úspora spotřeby energie...

https://bezpecnostpotravin.cz/pozvanka-na-seminar-uspora-spotreby-energie-pri-peceni-chleb ... [číst dál]
16. květen 2024
16
květen

Kontroly stravovacích zařízení na území hlavn...

https://bezpecnostpotravin.cz/kontroly-stravovacich-zarizeni-na-uzemi-hlavniho-mesta-prahy ... [číst dál]
16. květen 2024
16
květen

Africký mor prasat – aktuální informace k 15....

https://bezpecnostpotravin.cz/africky-mor-prasat-aktualni-informace-k-21-2-2023/ Vydáno: ... [číst dál]
16. květen 2024
16
květen

VK EFSA: Vědecké stanovisko k hornímu tolerov...

https://bezpecnostpotravin.cz/vk-efsa-vedecke-stanovisko-k-hornimu-tolerovatelnemu-prijmu- ... [číst dál]
16. květen 2024
15
květen

Aktualizovaná publikace: Označování potravin...

https://bezpecnostpotravin.cz/aktualizovana-publikace-oznacovani-potravin-pro-spotrebitele ... [číst dál]
15. květen 2024
15
květen

Akce pro všechny milovníky medu a včelařství:...

https://bezpecnostpotravin.cz/akce-pro-vsechny-milovniky-medu-a-vcelarstvi-jedu-v-medu/ ... [číst dál]
15. květen 2024
15
květen

Činnost SVS ČR v oblasti kontrol potravin živ...

https://bezpecnostpotravin.cz/cinnost-svs-cr-v-oblasti-kontrol-potravin-zivocisneho-puvodu ... [číst dál]
15. květen 2024
14
květen

Test anglické slaniny 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/test-anglicke-slaniny-2024/ Vydáno: 14. 5. 2024 Autor: dT ... [číst dál]
14. květen 2024
14
květen

Společně pro zdraví rostlin: Evropská kampaň...

https://bezpecnostpotravin.cz/spolecne-pro-zdravi-rostlin-evropska-kampan-planthealth4life ... [číst dál]
14. květen 2024
13
květen

Mastné kyseliny omega-3 a dlouhověkost

https://bezpecnostpotravin.cz/mastne-kyseliny-omega-3-a-dlouhovekost/ Vydáno: 13. 5. 202 ... [číst dál]
13. květen 2024
13
květen

Výživa, potraviny a zdraví 2024 – XV. student...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyziva-potraviny-a-zdravi-2024-xv-studentska-konference-brno ... [číst dál]
13. květen 2024
13
květen

Podíl nevyhovujících nálezů cizorodých látek...

https://bezpecnostpotravin.cz/podil-nevyhovujicich-nalezu-cizorodych-latek-v-potravinovem- ... [číst dál]
13. květen 2024
10
květen

Potravinářská inspekce zjistila 2,64 tuny exo...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarska-inspekce-zjistila-264-tuny-exotickeho-ovoce-at ... [číst dál]
10. květen 2024
10
květen

Konference Školní stravování 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/konference-skolni-stravovani-2024/ Vydáno: 10. 5. 2024 Au ... [číst dál]
10. květen 2024
10
květen

dTest: Test uzeného a marinovaného tofu 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/zkoumame-mykotoxiny-abychom-lepe-rozumeli-tomu-kdy-v-potravi ... [číst dál]
10. květen 2024
10
květen

dTest: Test uzeného a marinovaného tofu 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/dtest-test-uzeneho-a-marinovaneho-tofu-2024/ Vydáno: 10. 5 ... [číst dál]
10. květen 2024

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.