Konference

Publikace

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

2
květen

Výstava „Příběh semen, příběh lidí“ v Praze

https://bezpecnostpotravin.cz/vystava-pribeh-semen-pribeh-lidi-v-praze/ Vydáno: 2. 5. 20 ... [číst dál]
2. květen 2024
2
květen

Změna uzavřených pásem kvůli africkému moru p...

https://bezpecnostpotravin.cz/zmena-uzavrenych-pasem-kvuli-africkemu-moru-prasat-na-libere ... [číst dál]
2. květen 2024
2
květen

Webinář ke sledovatelnosti tabákových výrobků

https://bezpecnostpotravin.cz/webinar-ke-sledovatelnosti-tabakovych-vyrobku-2/ Vydáno: 2 ... [číst dál]
2. květen 2024
30
duben

Zapojte se do činnosti pracovní skupiny EFSA...

https://bezpecnostpotravin.cz/zapojte-se-do-cinnosti-pracovni-skupiny-efsa-k-era-pro-sucho ... [číst dál]
30. duben 2024
30
duben

LII. Symposium o nových směrech výroby a hodn...

https://bezpecnostpotravin.cz/lii-symposium-o-novych-smerech-vyroby-a-hodnoceni-potravin-c ... [číst dál]
30. duben 2024
30
duben

Semena fialových rajčat se objevila na britsk...

https://bezpecnostpotravin.cz/semena-fialovych-rajcat-se-objevila-na-britskem-trhu/ Vydá ... [číst dál]
30. duben 2024
30
duben

Ministr Výborný v Lucemburku: Evropskou komis...

https://bezpecnostpotravin.cz/ministr-vyborny-v-lucemburku-evropskou-komisi-jsem-pozadal-o ... [číst dál]
30. duben 2024
30
duben

Konference ESCAIDE 2024: výzva k zaslání abst...

https://bezpecnostpotravin.cz/konference-escaide-2024-vyzva-k-zaslani-abstraktu/ Vydáno: ... [číst dál]
30. duben 2024
30
duben

Webinář FAO: Důsledky používání environmentál...

https://bezpecnostpotravin.cz/webinar-fao-dusledky-pouzivani-environmentalnich-inhibitoru- ... [číst dál]
30. duben 2024
29
duben

Na ministerstvu zdravotnictví se sešla v rámc...

https://bezpecnostpotravin.cz/na-ministerstvu-zdravotnictvi-se-sesla-v-ramci-pravidelneho- ... [číst dál]
29. duben 2024
29
duben

Hlášení v systému RASFF: 16. týden 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-16-tyden-2024/ Vydáno: 29. 4. 2024 ... [číst dál]
29. duben 2024
26
duben

Co se skrývá za vývojem cen potravin v ČR

https://bezpecnostpotravin.cz/co-se-skryva-za-vyvojem-cen-potravin-v-cr/ Vydáno: 26. 4. ... [číst dál]
26. duben 2024
26
duben

Nová položka v NBT knihovně – Sója odolná vůč...

https://bezpecnostpotravin.cz/nova-polozka-v-nbt-knihovne-soja-odolna-vuci-hadatkum/ Vyd ... [číst dál]
26. duben 2024
26
duben

Zpráva o činnosti SZPI za rok 2023

https://bezpecnostpotravin.cz/zprava-o-cinnosti-szpi-za-rok-2023/ Vydáno: 26. 4. 2024 A ... [číst dál]
26. duben 2024
25
duben

Kontroly Potravinářské inspekce 2023: 49 tisí...

https://bezpecnostpotravin.cz/kontroly-potravinarske-inspekce-2023-49-tisic-kontrol-ulozen ... [číst dál]
25. duben 2024
25
duben

Jíte příliš mnoho soli? Problematiku popisuje...

https://bezpecnostpotravin.cz/jite-prilis-mnoho-soli-problematiku-popisujeme-dobre-jiz-27- ... [číst dál]
25. duben 2024
25
duben

Ptačí chřipka: post-vakcinační dohled je klíč...

https://bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-post-vakcinacni-dohled-je-klicem-pro-bezpecny- ... [číst dál]
25. duben 2024
24
duben

Dá se žít bez masa? Rozhovor s MUDr. Petrem T...

https://bezpecnostpotravin.cz/da-se-zit-bez-masa-rozhovor-s-mudr-petrem-tlaskalem-csc/ V ... [číst dál]
24. duben 2024
23
duben

Africký mor prasat – aktuální informace k 23....

https://bezpecnostpotravin.cz/africky-mor-prasat-aktualni-informace-k-21-2-2023/ Vydáno: ... [číst dál]
23. duben 2024
23
duben

Zoonózy v naší přírodě – rozhovor s RNDr. Pet...

https://bezpecnostpotravin.cz/zoonozy-v-nasi-prirode-rozhovor-s-rndr-petrem-kodymem-csc/ ... [číst dál]
23. duben 2024

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.