Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

10
červen

Africký mor prasat: přenos krmivem je nepravd...

https://bezpecnostpotravin.cz/africky-mor-prasat-prenos-krmivem-je-nepravdepodobny/ Vydá ... [číst dál]
10. červen 2024
10
červen

Zásadní průlom v české legislativě na ochranu...

https://bezpecnostpotravin.cz/zasadni-prulom-v-ceske-legislative-na-ochranu-vod-novelu-kte ... [číst dál]
10. červen 2024
10
červen

PODPORA OVOCI A ZELENINĚ S RODOKMENEM

https://bezpecnostpotravin.cz/podpora-ovoci-a-zelenine-s-rodokmenem/ Vydáno: 10. 6. 2024 ... [číst dál]
10. červen 2024
10
červen

Záznam webináře konaného při příležitosti Svě...

https://bezpecnostpotravin.cz/zaznam-webinare-konaneho-pri-prilezitosti-svetoveho-dne-bezp ... [číst dál]
10. červen 2024
7
červen

Jak zastavit plýtvání potravinami? Na MENDELU...

https://bezpecnostpotravin.cz/jak-zastavit-plytvani-potravinami-na-mendelu-vznikl-food-was ... [číst dál]
7. červen 2024
7
červen

Bezpečné grilování aneb na co si dát během gr...

https://bezpecnostpotravin.cz/bezpecne-grilovani-aneb-na-co-si-dat-behem-grilovani-pozor/ ... [číst dál]
7. červen 2024
7
červen

Zvětšení uzavřených pásem kvůli africkému mor...

https://bezpecnostpotravin.cz/zvetseni-uzavrenych-pasem-kvuli-africkemu-moru-prasat-v-libe ... [číst dál]
7. červen 2024
7
červen

Hlášení v systému RASFF: 22. týden 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-22-tyden-2024/ Vydáno: 7. 6. 2024 ... [číst dál]
7. červen 2024
7
červen

Dne 7. června se slaví Světový den bezpečnost...

https://bezpecnostpotravin.cz/dne-7-cervna-se-slavi-svetovy-den-bezpecnosti-potravin/ Vy ... [číst dál]
7. červen 2024
6
červen

Zlatá rýže má důležitou B1 sestru

https://bezpecnostpotravin.cz/zlata-ryze-ma-dulezitou-b1-sestru/ Vydáno: 6. 6. 2024 Aut ... [číst dál]
6. červen 2024
6
červen

Na podzim se zpřísní podmínky pro dovoz medu...

https://bezpecnostpotravin.cz/na-podzim-se-zprisni-podminky-pro-dovoz-medu-do-eu/ Vydáno ... [číst dál]
6. červen 2024
6
červen

Jak se vyznat v etiketách potravin poradí nov...

https://bezpecnostpotravin.cz/jak-se-vyznat-v-etiketach-potravin-poradi-nova-prehledna-inf ... [číst dál]
6. červen 2024
5
červen

V České republice se daří snižovat spotřebu p...

https://bezpecnostpotravin.cz/tiskova-zprava-cesti-zemedelci-snizili-v-letech-2018-az-2023 ... [číst dál]
5. červen 2024
5
červen

Aktuální diskutovaná témata v oblasti kontami...

https://bezpecnostpotravin.cz/aktualni-diskutovana-temata-v-oblasti-kontaminantu-v-potravi ... [číst dál]
5. červen 2024
5
červen

Hlášení v systému RASFF: 21. týden 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-21-tyden-2024/ Vydáno: 5. 6. 2024 ... [číst dál]
5. červen 2024
4
červen

Záplavy a hygiena – na co dát pozor, jak sano...

https://bezpecnostpotravin.cz/zaplavy-a-hygiena-na-co-dat-pozor-jak-sanovat-zaplavene-stud ... [číst dál]
4. červen 2024
4
červen

Ptačí chřipka u skotu v USA – informace pro v...

https://bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-u-skotu-v-usa-informace-pro-verejnost/ Vydán ... [číst dál]
4. červen 2024
4
červen

Stanovisko MZe (SZPI a SVS) ve věci označován...

https://bezpecnostpotravin.cz/stanovisko-mze-szpi-a-svs-ve-veci-oznacovani-rostlinnych-pot ... [číst dál]
4. červen 2024
4
červen

Mlékárenský výrobek roku 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/mlekarensky-vyrobek-roku-2024/ Vydáno: 4. 6. 2024 Autor: ... [číst dál]
4. červen 2024
4
červen

Výzkumy na téma šíření ptačí chřipky u skotu

https://bezpecnostpotravin.cz/vyzkumy-na-tema-sireni-ptaci-chripky-u-skotu/ Vydáno: 4. 6 ... [číst dál]
4. červen 2024

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.