Konference

Publikace

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

3
únor

Nová položka v databázi NBT organismů - skot...

https://www.bezpecnostpotravin.cz/nova-polozka-v-databazi-nbt-organismu-skot-lepe-odolavaj ... [číst dál]
3. únor 2023
2
únor

Online seminář - Obaly pro potraviny a kosmet...

  https://www.bezpecnostpotravin.cz/online-seminar-obaly-pro-potraviny-a-kosmetiku- ... [číst dál]
2. únor 2023
2
únor

Test tradičního pomazánkového 2023

  https://www.bezpecnostpotravin.cz/test-tradicniho-pomazankoveho-2023.aspx   ... [číst dál]
2. únor 2023
2
únor

Hlášení v systému RASFF: 4. týden 2023

  https://www.bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-4-tyden-2023.aspx V ... [číst dál]
2. únor 2023
1
únor

Ptačí chřipka v ČR; aktuální informace 2023

  https://www.bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-v-cr-aktualni-informace-2023.aspx ... [číst dál]
1. únor 2023
1
únor

Zhodnocení druhého roku systému kvality Q CZ...

  https://www.bezpecnostpotravin.cz/zhodnoceni-druheho-roku-systemu-kvality-q-cz-pr ... [číst dál]
1. únor 2023
1
únor

Potravinové banky v roce 2022 opět navýšily s...

  https://www.bezpecnostpotravin.cz/potravinove-banky-v-roce-2022-opet-navysily-svu ... [číst dál]
1. únor 2023
1
únor

Ministerstvo zdravotnictví podporuje kampaň S...

  https://www.bezpecnostpotravin.cz/ministerstvo-zdravotnictvi-podporuje-kampan-su ... [číst dál]
1. únor 2023
1
únor

Aplikace „Víš, co jíš?“ do mobilních telefonů...

https://www.bezpecnostpotravin.cz/aplikace-vis-co-jis-do-mobilnich-telefonu-prosla-aktuali ... [číst dál]
1. únor 2023
31
leden

Švédsko navazuje na české předsednictví. Mini...

  https://www.bezpecnostpotravin.cz/svedsko-navazuje-na-ceske-predsednictvi-ministr ... [číst dál]
31. leden 2023
31
leden

Státní veterinární dozor v roce 2022

  https://www.bezpecnostpotravin.cz/statni-veterinarni-dozor-v-roce-2022.aspx Vy ... [číst dál]
31. leden 2023
31
leden

“Suchej únor je umění” – umíš měsíc bez alkoh...

  https://www.bezpecnostpotravin.cz/suchej-unor-je-umeni%E2%80%9D-umis-mesic-bez-a ... [číst dál]
31. leden 2023
30
leden

Výživa rostlin jako součást integrované ochra...

  https://www.bezpecnostpotravin.cz/vyziva-rostlin-jako-soucast-integrovane-ochrany ... [číst dál]
30. leden 2023
30
leden

Jak upravit geny přírodních mistrů manipulace...

  https://www.bezpecnostpotravin.cz/jak-upravit-geny-prirodnich-mistru-manipulace- ... [číst dál]
30. leden 2023
30
leden

Největší světový veletrh biopotravin Biofach

https://www.bezpecnostpotravin.cz/nejvetsi-svetovy-veletrh-biopotravin-biofach.aspx &nbs ... [číst dál]
30. leden 2023
27
leden

Save the date: ITS Food: Mezinárodní školení...

  https://www.bezpecnostpotravin.cz/save-the-date-its-food-mezinarodni-skoleni-pro ... [číst dál]
27. leden 2023
27
leden

ÚKZÚZ upozorňuje na vysokou populační hustotu...

https://www.bezpecnostpotravin.cz/ukzuz-upozornuje-na-vysokou-populacni-hustotu-hrabose-po ... [číst dál]
27. leden 2023
27
leden

U Brna vznikly světově unikátní výzkumné výsl...

  https://www.bezpecnostpotravin.cz/u-brna-vznikly-svetove-unikatni-vyzkumne-vysle ... [číst dál]
27. leden 2023
27
leden

Hlášení v systému RASFF: 3. týden 2023

  https://www.bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-3-tyden-2023.aspx &nbs ... [číst dál]
27. leden 2023
26
leden

Vědcům se podařilo identifikovat geny, které...

https://www.bezpecnostpotravin.cz/vedcum-se-podarilo-identifikovat-geny-ktere-pomahaji-plo ... [číst dál]
26. leden 2023

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.