Konference

Publikace

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

8
červen

Zažijte nejsladší den v muzeu! V sobotu 10. č...

  https://bezpecnostpotravin.cz/zazijte-nejsladsi-den-v-muzeu-v-sobotu-10-cervna-je ... [číst dál]
8. červen 2023
7
červen

Problémy nám v létě mohou způsobit syrová, al...

  https://bezpecnostpotravin.cz/problemy-nam-v-lete-mohou-zpusobit-syrova-ale-i-pri ... [číst dál]
7. červen 2023
7
červen

Dnes slavíme již pátý ročník Světového dne be...

  https://bezpecnostpotravin.cz/dnes-slavime-jiz-paty-rocnik-svetoveho-dne-bezpecno ... [číst dál]
7. červen 2023
7
červen

Veterinární dozor cvičil na Olomoucku zásah p...

  https://bezpecnostpotravin.cz/veterinarni-dozor-cvicil-na-olomoucku-zasah-proti-n ... [číst dál]
7. červen 2023
7
červen

Zdravotní potíže u části hostů pražského hote...

  https://bezpecnostpotravin.cz/zdravotni-potize-u-casti-hostu-prazskeho-hotelu-v- ... [číst dál]
7. červen 2023
7
červen

Africký mor prasat – aktuální informace k 7....

  https://bezpecnostpotravin.cz/africky-mor-prasat-aktualni-informace-k-21-2-2023/ ... [číst dál]
7. červen 2023
6
červen

Hlášení v systému RASFF: 21. týden 2023

  https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-21-tyden-2023/   Vyd ... [číst dál]
6. červen 2023
6
červen

Stanovení nebezpečného výrobku: jednorázová e...

  https://bezpecnostpotravin.cz/stanoveni-nebezpecneho-vyrobku-jednorazova-elektron ... [číst dál]
6. červen 2023
6
červen

Nová „včelí vyhláška“ právě vyšla ve Sbírce z...

https://bezpecnostpotravin.cz/nova-vceli-vyhlaska-prave-vysla-ve-sbirce-zakonu/   V ... [číst dál]
6. červen 2023
5
červen

Výroční setkání EIT Food – 27. a 28. června v...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyrocni-setkani-eit-food-27-a-28-cervna-v-rize/   Vy ... [číst dál]
5. červen 2023
5
červen

Referenční genom tilapie umožní posílení glob...

https://bezpecnostpotravin.cz/referencni-genom-tilapie-umozni-posileni-globalni-potravinov ... [číst dál]
5. červen 2023
2
červen

Výskyt hraboše polního v květnu 2023

  https://bezpecnostpotravin.cz/vyskyt-hrabose-polniho-v-kvetnu-2023/   Vydá ... [číst dál]
2. červen 2023
2
červen

Je snížení energie ze sacharidů lepší pro zdr...

  https://bezpecnostpotravin.cz/je-snizeni-energie-ze-sacharidu-lepsi-pro-zdravi/ ... [číst dál]
2. červen 2023
2
červen

Oblast s výskytem afrického moru prasat na Če...

  https://bezpecnostpotravin.cz/oblast-s-vyskytem-africkeho-moru-prasat-na-ceskolip ... [číst dál]
2. červen 2023
1
červen

Superman mezi plodinami – poznáte jej na stře...

  https://bezpecnostpotravin.cz/superman-mezi-plodinami-poznate-jej-na-stresni-vys ... [číst dál]
1. červen 2023
1
červen

Státní dozor v oblasti společného stravování...

  https://bezpecnostpotravin.cz/statni-dozor-v-oblasti-spolecneho-stravovani-a-zak ... [číst dál]
1. červen 2023
1
červen

Test špekáčků 2023

https://bezpecnostpotravin.cz/test-spekacku-2023/ Vydáno: 1. 6. 2023 Autor: dTest &nb ... [číst dál]
1. červen 2023
31
květen

Student zkouší vyrobit hnojivo z odpadu, kter...

  https://bezpecnostpotravin.cz/student-zkousi-vyrobit-hnojivo-z-odpadu-ktery-vznik ... [číst dál]
31. květen 2023
31
květen

Vyhlášení výběrového řízení na místo výkonnéh...

  https://bezpecnostpotravin.cz/vyhlaseni-vyberoveho-rizeni-na-misto-vykonneho-red ... [číst dál]
31. květen 2023
31
květen

Invaze na Ukrajinu ovlivňuje trhy v řadě stát...

  https://bezpecnostpotravin.cz/invaze-na-ukrajinu-ovlivnuje-trhy-v-rade-statu-eu-p ... [číst dál]
31. květen 2023

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.