Konference

Publikace

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

26
září

Virové nanočástice s ivermektinem odčervují p...

  https://bezpecnostpotravin.cz/virove-nanocastice-s-ivermektinem-odcervuji-plodin ... [číst dál]
26. září 2023
26
září

Ministři zemědělství V4: vyzveme EU, aby více...

https://bezpecnostpotravin.cz/ministri-zemedelstvi-v4-vyzveme-eu-aby-vice-kontrolovala-ukr ... [číst dál]
26. září 2023
25
září

Potravinářská inspekce zakázala 130 kg zelený...

  https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarska-inspekce-zakazala-130-kg-zelenych-caj ... [číst dál]
25. září 2023
22
září

Strategie Trojského koně zabírá na rezistentn...

  https://bezpecnostpotravin.cz/strategie-trojskeho-kone-zabira-na-rezistentni-mikr ... [číst dál]
22. září 2023
22
září

Dozor SVS v restauracích a jídelnách: závada...

  https://bezpecnostpotravin.cz/dozor-svs-v-restauracich-a-jidelnach-zavada-letos-v ... [číst dál]
22. září 2023
22
září

ÚKZÚZ umožňuje účinnější použití rodenticidů...

  https://bezpecnostpotravin.cz/ukzuz-umoznuje-ucinnejsi-pouziti-rodenticidu-proti- ... [číst dál]
22. září 2023
21
září

Stanovení nebezpečného výrobku: zapékací mísa...

  https://bezpecnostpotravin.cz/stanoveni-nebezpecneho-vyrobku-zapekaci-misa-oven-d ... [číst dál]
21. září 2023
21
září

Hlášení v systému RASFF: 37. týden 2023

  https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-37-tyden-2023/   Vyd ... [číst dál]
21. září 2023
21
září

Prevence Alzheimerovy choroby může snížit riz...

  https://bezpecnostpotravin.cz/prevence-alzheimerovy-choroby-muze-snizit-riziko-o ... [číst dál]
21. září 2023
20
září

Kampaň EFSA vysvětlující pojmy nebezpečí a ri...

  https://bezpecnostpotravin.cz/kampan-efsa-vysvetlujici-pojmy-nebezpeci-a-riziko/ ... [číst dál]
20. září 2023
20
září

V říčce Bystřici na Vysočině byl potvrzen rač...

  https://bezpecnostpotravin.cz/v-ricce-bystrici-na-vysocine-byl-potvrzen-raci-mor/ ... [číst dál]
20. září 2023
19
září

28. září 2023: Den otevřených dveří Hygienick...

  https://bezpecnostpotravin.cz/28-zari-2023-den-otevrenych-dveri-hygienicke-stanic ... [číst dál]
19. září 2023
19
září

Plovoucí mořské farmy by mohly zajistit potra...

  https://bezpecnostpotravin.cz/plovouci-morske-farmy-by-mohly-zajistit-potraviny-a ... [číst dál]
19. září 2023
19
září

Reformulace potravin – závěrečný seminář k pr...

  https://bezpecnostpotravin.cz/reformulace-potravin-zaverecny-seminar-k-projektu-v ... [číst dál]
19. září 2023
18
září

Informační brožura: Jak na inovace a reformul...

  https://bezpecnostpotravin.cz/informacni-brozura-jak-na-inovace-a-reformulace/ & ... [číst dál]
18. září 2023
18
září

První genetická úprava metodou CRISPR-Cas9 u...

  https://bezpecnostpotravin.cz/prvni-geneticka-uprava-metodou-crispr-cas9-u-cibul ... [číst dál]
18. září 2023
15
září

Salmonela v chlazeném kuřecím mase ze zahrani...

https://bezpecnostpotravin.cz/varovani-pro-spotrebitele-salmonela-v-chlazenem-kurecim-mase ... [číst dál]
15. září 2023
15
září

Klamání zákazníků prodejcem drůbeže v Holešov...

  https://bezpecnostpotravin.cz/klamani-zakazniku-prodejcem-drubeze-v-holesovicke- ... [číst dál]
15. září 2023
15
září

Zpráva o činnosti systému RASFF v České repub...

  https://bezpecnostpotravin.cz/zprava-o-cinnosti-systemu-rasff-v-ceske-republice-z ... [číst dál]
15. září 2023

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.