Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

11
září

Hlášení v systému RASFF: 34. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-34-tyden-2025/ Vydáno: 11. 9. 2025 ... [číst dál]
11. září 2025
11
září

VK EFSA: Aktualizované stanovisko k bezpečnos...

https://bezpecnostpotravin.cz/vk-efsa-aktualizovane-stanovisko-k-bezpecnosti-cbd-jako-nove ... [číst dál]
11. září 2025
11
září

SVS upozorňuje na nadlimitní množství olova v...

https://bezpecnostpotravin.cz/svs-upozornuje-na-nadlimitni-mnozstvi-olova-v-myslivecke-klo ... [číst dál]
11. září 2025
11
září

Pijte vodu z kohoutku, prospějete přírodě, sv...

https://bezpecnostpotravin.cz/pijte-vodu-z-kohoutku-prospejete-prirode-svemu-zdravi-i-pene ... [číst dál]
11. září 2025
11
září

Vliv koření na glykemii

https://bezpecnostpotravin.cz/vliv-koreni-na-glykemii/ Vydáno: 11. 9. 2025 Autor: Spole ... [číst dál]
11. září 2025
10
září

Vývoj střevního mikrobiomu: od prenatálního o...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyvoj-strevniho-mikrobiomu-od-prenatalniho-obdobi-az-po-star ... [číst dál]
10. září 2025
10
září

TZ: Chmel ničí i superbakterie. Čeští vědci p...

https://bezpecnostpotravin.cz/tz-chmel-nici-i-superbakterie-cesti-vedci-prokazali-jeho-uci ... [číst dál]
10. září 2025
10
září

Nelegální maso z Polska: celníci zasáhli na d...

https://bezpecnostpotravin.cz/nelegalni-maso-z-polska-celnici-zasahli-na-dalnicich/ Vydá ... [číst dál]
10. září 2025
10
září

Hlášení v systému RASFF: 33. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-33-tyden-2025/ Vydáno: 10. 9. 2025 ... [číst dál]
10. září 2025
10
září

Celostátní odborná konference „Mají režimová...

https://bezpecnostpotravin.cz/celostatni-odborna-konference-maji-rezimova-opatreni-v-ere-m ... [číst dál]
10. září 2025
9
září

Zemědělství v roce 2024: Živočišná výroba jde...

https://bezpecnostpotravin.cz/zemedelstvi-v-roce-2024-zivocisna-vyroba-jde-nahoru/ Vydán ... [číst dál]
9. září 2025
9
září

Konec tekutého kouře. Evropská unie zakáže uz...

https://bezpecnostpotravin.cz/konec-tekuteho-koure-evropska-unie-zakaze-uzena-aromata-v-po ... [číst dál]
9. září 2025
9
září

Kontroly stravovacích zařízení na území hlavn...

https://bezpecnostpotravin.cz/kontroly-stravovacich-zarizeni-na-uzemi-hlavniho-mesta-prahy ... [číst dál]
9. září 2025
8
září

Doporučení pro prevenci otravy houbami

https://bezpecnostpotravin.cz/doporuceni-pro-prevenci-otravy-houbami/ Vydáno: 8. 9. 2025 ... [číst dál]
8. září 2025
8
září

Mezinárodní konference o metabolismu stopovýc...

https://bezpecnostpotravin.cz/mezinarodni-konference-o-metabolismu-stopovych-kovu-v-rostli ... [číst dál]
8. září 2025
8
září

dTest v seriálu o dozorových orgánech předsta...

https://bezpecnostpotravin.cz/dtest-v-serialu-o-dozorovych-organech-predstavuje-statni-zem ... [číst dál]
8. září 2025
8
září

GM kvasinky jako nástroj pro efektivnější čiš...

https://bezpecnostpotravin.cz/gm-kvasinky-jako-nastroj-pro-efektivnejsi-cisteni-odpadnich- ... [číst dál]
8. září 2025
8
září

Celostátní konference VÝŽIVA A ZDRAVÍ 2025 a...

https://bezpecnostpotravin.cz/celostatni-konference-vyziva-a-zdravi-2025-a-jarmark-chuti-2 ... [číst dál]
8. září 2025
5
září

TZ SOCR ČR: Češi nakupují kvalitnější potravi...

https://bezpecnostpotravin.cz/tz-socr-cr-cesi-nakupuji-kvalitnejsi-potraviny-a-poptavka-po ... [číst dál]
5. září 2025
5
září

Dožínkové slavnosti na Výstavišti Holešovice...

https://bezpecnostpotravin.cz/dozinkove-slavnosti-na-vystavisti-holesovice/ Vydáno: 5. 9 ... [číst dál]
5. září 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.