Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

29
říjen

Ministr Výborný: Přístup Evropské komise k na...

https://bezpecnostpotravin.cz/ministr-vyborny-pristup-evropske-komise-k-narizeni-o-odlesno ... [číst dál]
29. říjen 2025
29
říjen

Rostlinolékařské pasy v EU: Úspěchy a cesty k...

https://bezpecnostpotravin.cz/rostlinne-pasy-v-eu-uspechy-a-cesty-ke-zlepseni-dodrzovani-p ... [číst dál]
29. říjen 2025
29
říjen

Nutriční gramotnost v praxi: jak se Češi rozh...

https://bezpecnostpotravin.cz/nutricni-gramotnost-v-praxi-jak-se-cesi-rozhoduji-pri-vyberu ... [číst dál]
29. říjen 2025
29
říjen

Bakterie místo květin: nový způsob výroby lát...

https://bezpecnostpotravin.cz/bakterie-misto-kvetin-novy-zpusob-vyroby-latky-ktera-chrani- ... [číst dál]
29. říjen 2025
24
říjen

TZ PKČR: Výrobci a zástupci obchodníků varují...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyrobci-a-zastupci-obchodniku-varuji-neodlozeni-narizeni-pro ... [číst dál]
24. říjen 2025
24
říjen

Nové potravinářské předpisy EU – září 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/nove-potravinarske-predpisy-eu-zari-2025/ Vydáno: 24. 10. ... [číst dál]
24. říjen 2025
24
říjen

Podzimní soutěž s kvalitními potravinami star...

https://bezpecnostpotravin.cz/podzimni-soutez-s-kvalitnimi-potravinami-startuje/ Vydáno: ... [číst dál]
24. říjen 2025
23
říjen

Inspektoři ČOI kontrolovali stánkový prodej v...

https://bezpecnostpotravin.cz/inspektori-coi-kontrolovali-stankovy-prodej-v-ramci-135-rocn ... [číst dál]
23. říjen 2025
23
říjen

Konference Dětská výživa a obezita 2025, 28.1...

https://bezpecnostpotravin.cz/konference-detska-vyziva-a-obezita-2025-28-11-2025/ Vydáno ... [číst dál]
23. říjen 2025
23
říjen

Nový způsob zapracování rostlinolékařských ko...

https://bezpecnostpotravin.cz/novy-zpusob-zapracovani-rostlinolekarskych-kontrol-prostredn ... [číst dál]
23. říjen 2025
22
říjen

Hlášení v systému RASFF: 39. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-39-tyden-2025/ Vydáno: 22. 10. 202 ... [číst dál]
22. říjen 2025
22
říjen

Konference „Využití umělé inteligence v zeměd...

https://bezpecnostpotravin.cz/konference-vyuziti-umele-inteligence-v-zemedelstvi-4-11-2025 ... [číst dál]
22. říjen 2025
22
říjen

Počet dětí s nadváhou či obezitou roste. Stud...

https://bezpecnostpotravin.cz/pocet-deti-s-nadvahou-ci-obezitou-roste-studie-hbsc-odhaluje ... [číst dál]
22. říjen 2025
22
říjen

Podvodníci vyžadují jménem celní správy platb...

https://bezpecnostpotravin.cz/podvodnici-vyzaduji-jmenem-celni-spravy-platbu-cla-a-dph-zak ... [číst dál]
22. říjen 2025
21
říjen

#NoBirdFlu: jasná komunikace pro lepší biolog...

https://bezpecnostpotravin.cz/nobirdflu-jasna-komunikace-pro-lepsi-biologickou-bezpecnost/ ... [číst dál]
21. říjen 2025
21
říjen

Workshop „NANOtechnologie a biopolymery“, Lib...

https://bezpecnostpotravin.cz/workshop-nanotechnologie-a-biopolymery-liberec-5-11-2025/ ... [číst dál]
21. říjen 2025
21
říjen

Semena z Genové banky míří na sever. Vzácná z...

https://bezpecnostpotravin.cz/semena-z-genove-banky-miri-na-sever-vzacna-zasilka-je-v-pora ... [číst dál]
21. říjen 2025
21
říjen

Vyjádření SVS ke kauze společnosti Jatky Jezd...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyjadreni-svs-ke-kauze-spolecnosti-jatky-jezdinsky/ Vydáno ... [číst dál]
21. říjen 2025
20
říjen

Mezinárodní vědecká konference OneHealth 2025...

https://bezpecnostpotravin.cz/mezinarodni-vedecka-konference-onehealth-2025-18-19-11-2025- ... [číst dál]
20. říjen 2025
20
říjen

Seminář Výživa dětí

https://bezpecnostpotravin.cz/seminar-vyziva-deti/ Vydáno: 20. 10. 2025 Autor: Společno ... [číst dál]
20. říjen 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.